Bouwadvies Jack Braken,
een uniek bouwadvies- en begeleidingsbureau in de regio!

Over Bouwadvies Jack Braken

Meerwaarde: kwaliteit, lage prijs en totale ontzorging

Op het gebied van bouwbegeleiding is Bouwadvies Jack Braken uniek in zijn werkwijze. Bouwadvies Jack Braken onderzoekt of u met het door uw gekozen budget de gewenste bouwplannen kan realiseren. Valt uw bouwinitiatief buiten uw budget? Dan zoeken wij naar de beste alternatieven. Daarna kunt u het gehele bouwtraject rekenen op volledige begeleiding. Vanuit uw initiatief tot en met de nazorg nemen wij de verantwoordelijkheid in handen en zorgen we ervoor dat de kwaliteit overeind blijft. Daarbij signaleren we tijdig of de plannen financieel haalbaar blijven. Daarnaast is bij begeleiding door Bouwadvies Jack Braken uw nieuw- of verbouw een stuk goedkoper ten opzichte van het volledig uitbesteden van de bouw door een aannemer: wij garanderen de opdrachtgever 10% lagere bouwkosten. Door de strikte begeleiding en de beste selectie van (onder)aannemers neemt de kwaliteit hierbij zelfs toe.

Bouwadvies Jack Braken is inzetbaar op elke discipline van een bouwproces. Heeft u geen behoefte aan totale bouwbegeleiding, maar wilt u bijvoorbeeld hulp bij het aanvragen van een bouwvergunning?

Bij ons zijn alle opties mogelijk!

Ervaring

Bouwadvies Jack Braken heeft ruim 30 jaar ervaring in de bouw, zowel op kleinschalig als op grootschalig gebied. Niet alleen in het bouwen zelf, maar ook in calculaties, kostenramingen en haalbaarheidsonderzoeken. Van het verbouwen van een woonhuis, tot aan het bouwen van een groot saunacomplex. Deze grote diversiteit in bouwprojecten heeft gezorgd voor uitgebreide kennis en ervaring op diverse onderdelen en disciplines.

Voor planontwikkeling, ontwerp & advies en projectbegeleiding op de bouw zelf, zit u dus goed bij Bouwadvies Jack Braken.

Opleidingsniveau

Scroll naar boven